Çalışan ve Yönetici Bakışından SuccessFactors Eğitim Modülü

Successfactors Eğitim modülü ile sistemde tanımlanan çalışan gruplamalarına göre eğitim katalogları oluşturabilir ve çalışanların istedikleri eğitimleri talep etmelerini sağlayabilirsiniz. Bu sayede çalışanlar katalog üzerinden eğitim seçimleri yapabilir ve yetkinliklerini geliştirebilirler.

SuccessFactors eğitim modülü ile yöneticiler çalışanlarının gelişimlerini yakından takip edebilir, çalışanlarının eğitim planlarını ve aldıkları eğitimleri görüntüleyebilir, eksikliklerine göre yetki dahilinde eğitim planlarını müdahale edebilirler.

Çalışanlar kendilerine ait eğitim sayfalarında eğitim kataloğuna, eğitim planına, önerilen eğitimlere kolayca ulaşabilir, eğitimler için zaman ve mekan talebinde bulunabilirler. Çalışanların önceden aldıkları bütün eğitimleri görebilir ve tamamladıkları eğitimlerin şirkete özgü düzenlenen sertifikaların ve çıktısını alabilirler. Bu modül düzenli bir eğitim süreci oluşturup, çalışanların eğitimleri ve eğitim süreçlerini benimsemelerine yardımcı olacaktır.

Sucessfactors mobil uygulaması ile çalışanlar eğitim kataloğuna, eğitim planına, geçmiş eğitimlerinin detayına ulaşabilir, online eğitim içeriklerini izleyebilirler. Özellikle online içeriklere her yerden ulaşmak çalışanlar için zaman tassarrufu sağlayacak ve eğitimler bir rutin haline gelecektir

Benzer Bloglar

slider-left
slider-right